Hirdetés

Kétmagos processzor a HTC Holiday-ben is



|

A most kiszivárgott prototípus alapján bivalyerős lesz az okostelefon.

Hirdetés

Nemrég szokatlan portéka került fel a Craigslist nevű apróhirdetéses portálra, vélhetően a HTC egyik tesztelője a kapott telefonjának leadása helyett inkább az értékesítése mellett döntött. A jelenleg Holiday kódnéven ismert mobilt megvásárló személy nemrégiben számos képet töltött fel róla az XDA fejlesztői fórumra, sajnos a hír írásának pillanatában már nem volt elérhető a vonatkozó topik.

HTC Holiday
HTC Holiday


A láthatóan megviselt eszköz valószínűleg nem adott okot a fizikai bántalmazására, hiszen egy igazi felsőkategóriás csúcsmobilról van szó: a forrás szerint 1,2 gigahertzen ketyegő, kétmagos processzor adja a lelkét, amely mellé 1 GB memóriát társítottak a mérnökök. A 4,5 col átlójú érintőkijelzője 960×540 képpont felbontású, az előlapi kamerája 1,3, míg a hátlapi szenzora 8 megapixeles.

 

HTC Holiday
HTC Holiday


A gyárilag Android 2.3.4 operációs rendszert futtató HTC Holiday az egyesült államokbeli AT&T szolgáltatónál szinte biztosan kapható lesz, ezen felül sajnos semmilyen a megjelenésével kapcsolatos részlettel sem tudunk szolgálni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.