Hirdetés

Kiáll androidos partnereiért a Google



|

Schmidt cége nem csak erkölcsi támogatást nyújt a részben miattuk kínpadon lévő gyártóknak.

Hirdetés

A Reuters beszámolója szerint tajvani látogatása során Eric Schmidt, a Google ügyvezető elnöke tegnap mind a cég üzleti partnereinek, mind a sajtó képviselőinek egyértelműen kijelentette, hogy kiállnak az androidos gyártók mellett az egyre ádázabb szabadalmi vitákban.

 

 


Schmidt szerint a támogatás alatt konkrétan információcserét, ipari szakértelmet, és szabadalmak licencelését kell érteni - utóbbi „szolgáltatást" nemrég a HTC is igénybe vette, mikor az Apple-lel folytatott perében a pozíciójának erősítése céljából kilenc szellemi tulajdont vásárolt a keresőcégtől.


Kapcsolódó hír, hogy az esetleges jogi vitáktól jogosan tartó LG lepaktált a mostanában különösen aktívan pereskedő Intellectual Ventures-szel, a megállapodás értelmében a koreaiak 35 ezer új szabadalmat használhatnak fel a bírósági perpatvarok során.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.