Hirdetés

Kiszivárgott rendereken csodálhatjuk meg a Motorola megfizethető mobilját



|

Arról is képet kaptunk, hogy hol helyezkedhetnek el a Moto G Go egyes elemei.

Hirdetés

Rég kiesebb már az okostelefonok élmezőnyéből a Motorola, de ez távolról sem jelentette a véget az amerikai vállalat számára, amely továbbra is meglehetős gyakorisággal hoz nekünk újdonságokat.

Például nemrég kaptunk a csapattól egy baráti árú mobilt, és azt is megnézhettük, hogy várhatóan miként fest majd kinyitható újdonságuk, a Razr 3. Azonban úgy tűnik, tervben van egy újabb, szintén a budget kategóriát képviselő eszköz, amiről már napvilágot is láttak elég beszédes renderek.

Hirdetés

Egy szivárogtató osztotta meg az alább megtekinthető képet, amelyen nemcsak azt nézhetjük meg, hogyan festhet a Moto G Go, hanem azt is, hol kaphatnak helyet az egyes portok és egyéb fontos elemek.

A dizájn viszonylag egyszerű, és az sem túl meglepő, hogy a hangerőt szabályzó gombok a készülék oldalára kerültek, míg az USB-C port az alján kapott helyet. Ezeken felül találhatunk még egy 5 MP-s előlapi kamerát, hátul pedig egy 13 MP-és 2 MP-s lencse vár majd arra, hogy munkára fogjuk. A Motorola logó a jelek szerint ujjlenyomat-olvasóként funkcionál.

Nem valószínű, hogy a Moto G Go lesz az új közönségkedvenc okostelefon, de ha valaki egy megfizethető mobilt keres, ami képes ellátni a ma már alapvetőnek számító funkciókat, akkor a Motorola újdonsága valószínűleg jó választás lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.