Hirdetés

Koncepció: videón egy WP7-es Nokia



|

A finnek nyugodtan megbízhatnák a Mindsailors Design Studiót a külcsín megtervezésével.

Hirdetés

Bő egy héttel ezelőtt mi is beszámoltunk Eldar Murtazin legújabb nyilvánosságra hozott értesüléséről, miszerint a telefongyártó Microsoft Windows Phone 7-es mobilokkal kíván jövőre újítani. Egyelőre elég nagy csend honol a téma körül, az érintett vállalatok egyike sem kommentálta a pletykát.

 


Mindez nem tántorította el a lengyel Mindsailors Design Studio munkatársait, a karácsonyi ünnepek alatt összedobtak egy rövid videót - szerintük így kellene kinéznie egy WP7-es Nokiának. A kevés idő ellenére remek munkát végeztek, a telefon magán hordozza a finnek tipikus ismertetőjegyeit, rendkívül elegánsan mutat.


Murtazin szerint jelenleg a két vállalat még a tárgyalási szakaszban jár, így ha közvetlenül jövő év elején sikerül is megegyezniük, végleges termék fél éven belül vélhetően nem kerülhet piacra. Amennyiben minden jól megy, akkor talán 2011. harmadik negyedévében bejelenthetik az első Windows Phone 7-es telefonjukat, de előbb semmiképp sem kell számítani rá.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.