Hirdetés

Már a bemutatója előtt eladó az LG G5



|

Egy dubai oldalon az LG G5 és a Samsung Galaxy S7 is eladó lett, fotók is vannak.

Hirdetés

Az LG G5 és a Samsung Galaxy S7 egyaránt február 21-én mutatkoznak be, de rengeteg róluk a szivárgás. Ami azt illeti, a pletykák mellett képek is vannak, sőt, most úgy néz ki, hogy az igazi készülékek egy dubai oldalra is felkerültek, és meg is lehetett őket venni. 

Hirdetés

Valaki állítólag Amerikából importálta a készülékeket, és teljesen új állapotban kínálta őket eladásra. 

Az LG G5-ért 680 dollárnak megfelelő összeget kért az illető. A fotók alapján igazinak tűnt a készülék, ugyanis stimmel a forma, a fém ház, a dupla kamera, a kör alakú hátsó ujjlenyomat-olvasó és az oldalsó hangerőgombok is. 

A pletykák egy második előlapi kijelzőről is szólnak, ez egyértelműen nem vehető ki a fotókból. Emlegetnek még egy olyan mechanizmust is, amivel a fém egybeházból ki lehet venni az akkumulátort. 

Az LG G5-tel párhuzamosan a Galaxy S7 edge is felkerült a dubai oldalra, azért 1225 dollárnak megfelelő összeget kértek, és szintén minden részlet stimmelt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.