Hirdetés

Már microSD kártyára is menthet a Netflix



|

Nem muszáj a beépített háttértárra letölteni a videókat.

Hirdetés

A tavalyi év végén régóta kért és rendkívül hasznos újítást vált elérhetővé a Netflix mobilos alkalmazásaiban, ugyanis letölthetővé váltak offline megtekintésre a filmek és a sorozatok. Ez abszolút létfontosságú a sokat utazók számára, hiszen egyetlen sorozatepizód még SD minőségben is több száz megabájt méretű lehet, így mobilneten a többség számára nem opció a Netflixezés.


Hirdetés


Sajnos akadt egy apró probléma az eredeti implementációval, ugyanis az androidos kliensprogram kizárólag a készülékek beépített háttértárára volt hajlandó menteni a mozgóképeket, ebből pedig a megfizethetőbb készülékekben nincs túl sok. Szerencsére a Netflix alkalmazásának most kiadott frissítésével megoldódott a probléma, a beállításoknál már opcionálisan bekapcsolható, hogy a program a microSD kártyára mentse a mozgóképeket.


(Forrás: Lifehacker, Google Play Áruház)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.