Hirdetés

Máris frissült a OnePlus 3T



|

Az első OTA-frissítés érkezett a OnePlus 3T OxygenOS rendszeréhez.

Hirdetés

Alig, hogy Európában elérhetővé vált a OnePlus 3T (Amerikában egy hete kapható), a OnePlus máris kiadta az első OTA jellegű frissítést a készülékre. 

Hirdetés

Az új csomag az OxygenOS 3.5.3, amely több fejlesztést is tartalmaz. A várakozások alapján egyébként nem lesz több új frissítés a Nougat érkezéséig, amelyre az év végéig lehet számítani. 

Többen felháborodtak, amiért a OnePlus 3 nem kapott frissítést, azonban a cég emlékeztetett, hogy a OnePlus 3 és 3T a Nougat megérkezése után kapják azonos formában a csomagokat. 

Az OxygenOS 3.5.3-mal megoldható a vészhívás Indiában (a bekapcsológomb háromszoros megnyomásával), illetve mozgásérzékeléssel és továbbfejlesztett képrögzítési minőséggel fejlődött a kamera. Remélhetőleg minden problémát megoldottak a módosítások. 

Az érintőpanel firmware-je is frissült, amely immáron még precízebben kezeli az érintéseket. A GPS-en is javítottak, amelynek a pontossága fejlődött. Új kezelőfelületet kapott továbbá az óra és a hívófelület, de stabilitásbeli fejlesztések és hibajavítások is fértek a csomagba. 

Az OTA a következő napokban jut el mindenkihez. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.