Hirdetés

Még mindig nő a mobil-előfizetések száma



|

Immáron majdnem 12 millió szerződés van érvényben.

Hirdetés

Tegnap beszámoltunk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság által kiadott novemberi mobilnet-gyorsjelentésről, amely tartogatott némi meglepetést, hiszen hosszú idő óta először nőtt nagyobb mértékben az aktív felhasználók száma, mint az új előfizetőké.

 

NMHH mobilpiac összefoglaló (2010/11)
NMHH mobilpiac összefoglaló (2010/11)

 


A mobilpiacon nem ennyire rózsás a helyzet, bár kimondottan rossznak sem mondható: novemberben összesen 39 ezer új szerződést kötöttek a szolgáltatók, így a 11,9 millióra nőtt hazánkban a mobil-előfizetések száma. Az aktívak (az utolsó három hónapban hívást indítók vagy fogadók) tábora viszont csak 4 ezerrel növekedett, az év utolsó előtti hónapjában így 10,877 millióra nőtt a bázisuk.

 

NMHH mobilpiaci részesedés (2010/11)
NMHH mobilpiaci részesedés (2010/11)

 


A tizenegyedik hónapban a forgalmazásban résztvevők száma alapján a Vodafone az októberi 22,51 százalékról 22,52 százalékra, a T-Mobile 44,81 százalékról 44,83 százalékra növelte piaci részesedését, míg a Telenor 32,68 százaléka 32,64 százalékra csökkent.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.