Hirdetés

Még nagyobb háttértár Wi-Fi-n keresztül



|

Megérkezett a Kingston Wi-Drive 128 GB kapacitású modellje, melyre az előző modellekhez képest még több tartalmat pakolhatunk.

Hirdetés

A Kingston Technology Company Inc. leányvállalata a A Kingston Digital Europe Ltd., nemrégiben bemutatta a legfrissebb, 128 GB kapacitású Wi-Drive flash-alapú tárolóeszközét, mely a korábbi 32 és 64 GB-os változatokat kiegészítve verseng azon felhasználók kegyeiért, akik szeretnek viszonylag hatalmas mennyiségű adatot, médiatartalmat magukkal cipelni, de például mobilkészülékük tárhelye SD kártyával nem bővíthető, illetve előfordulhat, hogy biztonsági okokból a tartalmakat nem szeretné közvetlenül a táblagépén, illetve az okostelefonján tárolni.

 

 

A megnövelt tárhelyű, 128 GB kapacitású modell segítségével a tartaloméhes felhasználók még több érdekes anyagot cipelhetnek magukkal és oszthatnak meg egymással, amennyiben Wi-Fi kompatibilis eszközöket használnak. Manapság ez a technológia elég elterjedtnek számít, így gyakorlatilag bárki élvezheti a beépített Wi-Fi-vel és négyórás akkumulátor üzemidővel rendelkező Kingston Wi-Drive hordozható tárhelyet, melyet elsősorban az Apple iPad, az iPhone, az iPod touch, az Android és a Kindle Fire készülékekhez ajánl a gyártó.

 

 

Az ingyenes Wi-Drive alkalmazás az Apple készülékekhez az App Store-ban, az Android rendszerű készülékekhez a Google Play App Store-ban, a Kindle Fire készülékhez pedig az Amazon Appstore áruházban érhető el. Az eszköztámogatás kiterjesztésével a felhasználók kedvenc mobileszközeikről egyidejűleg érhetik el és oszthatják meg a Wi-Drive-on tárolt tartalmakat egyszerre három vagy több felhasználóval. Az Android-alapú készülékek széles választékának és az általuk kínált sokoldalú felhasználói élménynek köszönhetően a felhasználók a webes böngészőből vagy a Wi-Drive alkalmazáson keresztül is hozzáférhetnek fájljaikhoz és megoszthatják azokat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.