Hirdetés

Mégis ott lesz az MWC-n a Galaxy S8?



|

A Samsung várhatóan egy egyperces kedvcsináló videót mutat a Galaxy S8-ról Barcelonában.

Hirdetés

Azt már tudtuk, hogy a Samsung is február 26-ra időzítette a nagy eseményét, és, hogy az MWC samsungos sztárja a Galaxy Tab S3 csúcstáblagép lesz. 

Hirdetés

A hírek szerint azonban más meglepetéssel is készül még a Samsung a barcelonai rendezvényre. Az egyik egy egyperces videó lesz, amely dél-koreai értesülések alapján a Galaxy S8-ról szól majd, és egy kedvcsinálónak számít

A Samsung korábban leszögezte, hogy a Galaxy S8 nem az MWC-n mutatkozik be, ennek ellenére a figyelmet szeretné megtartani a zászlóshajó iránt. 

Remélhetőleg a Samsung vagy a videó olyat is mutat, amit eddig még nem hallottunk a Galaxy S8-ról. A készülék elméletileg március 29-én mutatkozik be, és április 21-től lesz megvásárolható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.