Hirdetés

Mindent tudó kézigép a Samsungtól



|

Hamarosan itt a Samsung Slim SGH-i320 QWERTY Smartphone

Hirdetés

A Samsung i320 szupervékony „pengemobil”, amely mindössze 11,5 mm vastag, súlya 95 gramm, és remekül használható, a személyi számítógépeknél megszokott angol nyelvű QWERTY-billentyűzettel rendelkezik, ez lehetővé teszi az e-mailek és SMS-ek kényelmesebb és gyorsabb küldését. Arról, hogy kapható lesz-e magyar billentyűzetkiosztással is, még nincs információnk.

Az i320 Windows Moblile 5.0 smartphone operációs rendszerrel működik, így a felhasználók jól áttekinthető és használható, ismerős felhasználói felülettel találkoznak. A készülék lehetővé teszi szövegek megírását és tárolását, push e-mailezést, feljegyzések begépelését és még sok minden egyebet. A készülék használatát beépített hangfelismerő szoftver teszi még kényelmesebbé.

Az i320 beépített instant SMS programmal és „mobil-mail” funkciókkal rendelkezik, ami lehetővé teszi fotók, zene és egy sor multimédiás üzenet küldését és fogadását. A multimédia élvezését szolgálja a nagy, 2,2 hüvelykes 240x320 65 ezer színű TFT kijelző, a kettős hangszóró, valamint az 1,3 megapixel felbontású beépített fényképezőgép is. A 120 MB-os belső memória külső microSD kártyával tovább bővíthető, a készülék a rendelkezésre álló tárhelyről MP3/AAC/AAC+/WMA/WAV/OGG dalokat képes lejátszani, illetve MPEG-4/H.263 formátumba képes videofelvételeket készíteni.

A SGH-i320 a külvilághoz Bluetooth és USB adapteren keresztül kapcsolódik, mint telefon EDGE, GPRS class 10 (900/1800/1900 MHz) kompatibilitással bír.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.