Hirdetés

Mindjárt itt a Marshmallow a Samsung okostelefonjaira



|

A kiszivárogtatott információk szerint a szolgáltatókra kell várni.

Hirdetés

A Samsung felhasználói közül sokan várnak az Android legújabb verziójára, de a gyártó sajnos hivatalosan nem közölte, hogy melyik készülékre mikor jön el a Marshmallow. Most újabb információk szivárogtak ki. 

Hirdetés

Az eredeti pletykák alapján a Galaxy Note 5 és a Galaxy S6 edge+ már decemberben megkapták volna a Marshmallow-t, míg a Galaxy S6 és a Galaxy s6 edge januárban, a Note 4 és a Note 4 edge februárban. Eddig sajnos egyikhez sem érkezett meg. 

Az állítólagos belső dokumentumok szerint viszont már nem kell sokat várni

Az új tervek szerint a Galaxy Note 5 és a Galaxy S6 edge+ maradnak az elsők, februári frissítéssel. A Galaxy S6 és az S6 edge február-márciusban frissülhetnek, míg a Galaxy S5, a Galaxy Note 4 és Note 4 edge valamikor márciusban vagy áprilisban. 

A pletykák alapján egyébként a Samsung mindegyik frissítést jóváhagyta már, és csak a szolgáltatók tesztelésére kell várni a megjelenés előtt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.