Hirdetés

Nagy és erős lesz a Samsung Galaxy A9 Pro



|

6 hüvelykes és nagyon erős lehet a Samsung legújabb robotos készüléke.

Hirdetés

A Samsung a jelentések szerint egy új, meglehetősen nagy okostelefonon dolgozik. A Sammobile szerint készül a Galaxy A9 Pro. 

Hirdetés

Sajnos a konkrét funkciókról nem sokat tudni egyelőre, de a pletykák alapján az SM-A9100 a Galaxy A9 egy felturbózott változata lesz. 

Ha ez igaz, akkor a 6 hüvelykes, 1080 x 1920-as kijelzőt minden bizonnyal 1440 x 2560-as felbontásúra cserélik, a Qualcomm Snapdragon 652-es processzort pedig valami erősebbre váltják le. 

Jó eséllyel a csúcskategória miatt már Marshmallow fut majd a készüléken - az A9-en gyárilag sajnos csak Lollipop van az Androidból. 

A Galaxy A9-et hivatalosan még csak Kínában forgalmazza a Samsung. A Sammobile szerint a Galaxy A9 Pro is ott kerülne elsőként forgalomba. Arról nincs pletyka, hogy a többi piacra mikor jutna el az óriás. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.