Hirdetés

Nokia 3110 classic



|

Hirdetés

A Nokia 3110 classickal a felhasználók bármikor - buszon, séta közben vagy a telefon praktikus repülési üzemmódjának köszönhetően akár a repülőn is - hallgathatják kedvenc zenéjüket. A kényelmes USB-port és a Bluetooth támogatás segítségével gyorsan és egyszerűen továbbíthatunk közvetlenül a telefonra dalokat, képeket vagy naptárbejegyzéseket is a számítógépről. A Nokia 3110 classic készülék testre szabását a tartozékok széles választéka is segíti. Az új CK-15W Nokia Bluetooth kijelzős autóskészlet például számos szolgáltatással járul hozzá a könnyű autós kommunikációhoz. A világos, 2,2 hüvelykes színes kijelzőn kényelmesen láthatók és könnyedén kezelhetők a hívásfunkciók, míg a hangerőszabályzó és a hívásfogadásra és befejezésre szolgáló gombok külön készüléken találhatók. A háromsávos (EGSM 900, GSM 1800/1900) Nokia 3110 classic várhatóan 2007 második negyedévétől kerül forgalomba, adók és kedvezmények nélküli ára pedig 150 euró körül lesz.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.