Hirdetés

Nokia Maps iOS-en és Androidon



|

A szolgáltatás webes változata a konkurencia készülékein is működik.

Hirdetés

Tegnap a finn cég hivatalosan is hírül adta, hogy elkészült a Nokia Maps alkalmazás 3.08-as verziója. A szoftver a kozmetikai változásokon felül főként a nagyobb gombok, és az újragondolt kezelési logika miatt egyszerűbben használhatóvá vált, plusz immáron lehetőség van a keresési előzmények törlésére is - apró, de annál hasznosabb funkció.

 

 


Fontos újdonság még, hogy Németország, Oroszország, Franciaország, az Egyesült Királyság, és az Egyesült Államok területén való navigáció esetén a dugók elkerülése céljából már automatikusan bekapcsolt állapotban van a forgalominformációs szolgáltatás is.


Az alkalmat megragadva a Nokia illetékesei közölték, hogy a Maps mobilokra optimalizált, webes változata használható az Androidot, és Apple iOS-t futtató eszközökön is, a hivatalos kommunikáció szerint ezt véletlenül vették észre. Ettől függetlenül nem megy csodaszámba a dolog, hiszen a finn mobilokon lévő gyári webböngésző ugyanarra a WebKit renderelőmotorra épül, mint amit a konkurencia is használ a saját megoldásaiban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.