Hirdetés

Nokia N8: a pendrive-okat is kezeli



|

Rengeteg bemutató videó található már az interneten a Symbian^3-mas készülékről.

Hirdetés

A Nokia következő zászlóshajója még a piacon sincs, de már kapott hideget és meleget egyaránt. Sokak szerint többek közt az operációs rendszere nem nyújt majd olyan kezelhetőséget és funkcionalitást, amely elvárható egy modern okostelefon esetében - talán ezen pletykák a leginkább ragályosak, és rendkívül ártalmasak a finnek számára.

 

 

Épp ezért az utóbbi időben rengeteg videót adtak ki, amelyen bemutatják a rendszer főbb funkcióit, és a könnyű kezelhetőségét. Nem szeretnénk belinkelni az összeset, mert valóban sok van - az első videó megtekintése után érdemes rákattintani a címére, majd a YouTube-on a kapcsolódó videók közt listázva lesznek.

 

A címben említett USB-s képességek a második videón lettek demonstrálva: a lényeg, hogy a telefonhoz pendrive-ot, vagy bármilyen USB-s háttértárolót csatlakoztatva elérhető lesz annak a tartalma, és természetesen minden fontosabb fájlműveletet el lehet végezni - amennyiben FAT32 fájlrendszerrel lett formázva az adathordozó.

 

Kapcsolódó hír, hogy egyes pletykák szerint nem a Nokia fogja piacra dobni az első Symbian^3-mas telefont, hanem egy „ázsia gyártó".

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.