Hirdetés

Nokia Trends: több ezer bulizó, kaotikus beléptető rendszer



|

Hirdetés

A 110 éves Műcsarnokban megrendezett különleges partin több zenei stílust képviselő művész is színpadra lépett, tomboló közönség fogadta Roisin Murphy-t, Tiga-t, Timo Maas-t, és a hazai előadókat: az Anima Sound System-et, Karányit, Varga Zsuzsát és a Stopsonic-ot, valamint a Ch.I.P.-et. A Nokia Trends 2004-ben indult Latin-Amerikából, ahol zenerajongók százezrei gyűltek össze a világ minden részéről. A tervek szerint az európai Nokia Trends fesztiválokon zenekedvelő fiatalok százezrei tombolnak majd Franciaországban, Németországban, Görögországban, Magyarországon, Lengyelországban, Nagy-Britanniában és Olaszországban. A Nokia Trends azonban nemcsak egy fergeteges partit jelent, világhírű előadókkal, de a mobilitásra is nagy hangsúlyt fektet.
A hagyományos bulikkal ellentétben, amikor a mobiltelefont csak a zsebekben hordják, a Nokia Trends-en már a parti előtt fontos szerepet játszott minden készülék, hiszen a legtöbben már nálunk is sms-ben kapták meg jegyüket. Az épületen belül további mobil megoldások várták a zenekedvelőket, például Bluetooth kapcsolatot létesíthettek és a parti során folyamatosan a fellépőkkel kapcsolatos háttérképek, csengőhangok vagy animációk érkeztek telefonjukra. A külön "Nokia zeneteremben" és a digitális művészeteket is ábrázoló "chill-out" termekben pedig bárki kipróbálhatta a legújabb zenetelefonokat, a Nokia 3250-t és a Nokia N91-t.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.