Hirdetés

Nyugati technika a Xiaomi csúcsmobilja



|

Tegra 4 és Snapdragon 800 lapkakészletekkel mutatkozott be a készülék.

Hirdetés

A berlini IFA előzetes bejelentéseinek áradatában elsikkadt, de csütörtökön a kínai Xiaomi bejelentette a régóta pletykált Mi-3 csúcsmobilját. A telefon egyelőre csak Kínában és Hong Kongban kerül majd piacra, bár a leleplezésén már jelen volt a Google-től frissen leigazolt Hugo Barra is, az ő feladata lesz a gyártó nemzetközi terjeszkedésének vezénylése.

Hirdetés


Szolgáltatótól függően az 5 colos és 1920×1080 pixeles érintőkijelzőjű telefonban NVIDIA Tegra 4 vagy Qualcomm Snapdragon 800 lapkakészlet dolgozik, ezek szerint a Xiaomi ígéretéhez híven szűken értelmezi a prémium alkatrész fogalmat. Az okostelefonon testre szabott felületű Android 4.2 operációs rendszer fut, a kamerái 2 / 13 megapixelesek, a memóriája 2 GB-os, az akkuja 3050 milliamperes. A komoly telep ellenére a telefon csupán 145 grammot nyom és 144 × 72 × 8,1 mm méretű.


Meglepő módon a Xiaomi Mi-3 csak 16 és 64 gigabájtos beépített háttértárral lesz kapható, ilyen sorrendben a modellek rendkívül meggyőző árcéduláján 1999 / 2499 jüan, avagy nagyjából 74 / 93 ezer forint fog szerepelni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.