Hirdetés

Indul az Okostelefon-világbajnokság



|

Keressük az ország kedvenc mobilját. Játssz velünk az értékes nyereményekért!

Hirdetés

Csütörtökön indul a 2014-es Labdarúgó-világbajnokság. Miközben a válogatottak Brazíliában kergetik a bőrt, nálunk is lesz nézni-, olvasni-, és persze szurkolni való, bőven.

Hirdetés

A PC World szervezésében június 12-e és július 13-a között az első Okostelefon-világbajnokság is kezdetét veszi, amelynek keretében a világ legjobb készülékei mérkőznek meg egymással, hogy kiderüljön, melyik Magyarország kedvenc telefonja.

Győzzön a legnépszerűbb!

Kiválasztottunk 32 készüléket, amelyek jó eséllyel szállhatnak versenybe a megtisztelő címért.
Az elsőségről azonban már a Ti szavazataitok döntenek!

A mezőny tagjait a labdarúgó-világbajnokságéhoz hasonlóan csoportokra bontottuk, amelyekből a két-két legtöbb szavazatot szerző telefon juthat majd tovább. A válogatás nem volt könnyű feladat, hiszen a csúcskészülékek csoportjába például a Sony Xperia Z2, a Z1 Compact, az LG Nexus 5 és G2 is befért volna, ám végül az új HTC One, az iPhone 5S, a Nokia Lumia 1520 és a Samsung Galaxy S5 mellett már nem jutott nekik hely.

A csoportkörben külön meccseket vívnak egymással az „ár-érték bajnokok”, a különleges megoldásokat kínáló koncepciótelefonok, a legjobb kameramobilok, a fizikai billentyűzettel felszerelt készülékek, a középkategória kiválóságai, a csúcstermékek „kistestvérei”, a phabletek és természetesen a csúcstelefonok.

Szavazz te is a 2014-es év bajnokára

A csoportkört követően a kieséses szakaszban folyik tovább a csata; a nyolcaddöntőkre június 27-e és július 1-e, a negyeddöntőkre július 2-a és 5-e, az elődöntőkre pedig július 6-a és 9-e között kerül sor. A döntőt július 13-án tartjuk, ekkor derül ki, melyik hazánk legnépszerűbb okostelefonja.

Minden regisztrált felhasználót garantáltan megajándékozunk egy 500 forintos Foodpanda kuponnal. S mivel a bajnokoknak is szükségük van védelemre, a szavazók között az Okostelefon-világbajnokság során 30 darab egyéves ESET Mobile Security mobilvédelmi szoftverlicencet sorsolunk ki számos másik meglepetés ajándék mellett.

További részletek a mobilvb.web4.hu oldalon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.