Hirdetés

Olcsó, kétmagos tablettel újít az Amazon



|

Csupán 200 dollárba fog kerülni az IPS megjelenítővel szerelt Kindle Fire.

Hirdetés

Tegnap végre hivatalosan is bemutatkozott az Amazon régóta pletykált, Kindle Fire névre hallgató első táblagépe. A készülék érdekessége, hogy a komoly hardverei ellenére rendkívül kedvező áron fog hamarosan elérhetővé válni, az Android ismeretlen verzióját futtató eszközért csupán 200 dollárt (43 ezer forintot) kér a vállalat.

 

Amazon Kindle Fire
Amazon Kindle Fire

 


A 7 colos érintőkijelzővel szerelt megoldás ismert specifikációi alant tüzetesen is szemügyre vehetőek, ám kiemelendő, hogy a vásárlók nem csak a szokásos amazonos alkalmazásokat kapják meg rajta előtelepítve, hanem a cég Silk névre hallgató, új webböngészőjét is. Ennek érdekessége, hogy az Opera Minihez hasonlóan a webes tartalmakat - eseti alapon tömörített formában - az Amazon szerverein keresztül kéri le, ezzel alaposan csökkentve a megjelenítésükhöz szükséges időt.

 


Amazon Kindle Fire specifikációk:

- Érintőkijelző: 7 col, 1024×600 pixel, kapacitív és multitouch, IPS
- 1 GHz-es, kétmagos processzor
- 8 GB szabadon felhasználható háttértár
- microUSB, szabványos hangkimenet
- Wi-Fi 802.11,
- Tömeg: 413 gramm
- Méret: 190 × 120 × 11,4 mm

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.