Hirdetés

Olcsó okostelefont hozott Európába a Realme



|

A két színben elérhető Realme C31 ára határozottan baráti, cserébe a tudása is elég szerény.

Hirdetés

Az egészen durva árcédulával rendelkező, nagytudású flagshipek mellett érdemes néha olcsóbb okostelefonokról is hírt adni, hiszen változóak a felhasználó igények és pénztárcák, ráadásul a megfelelő ajánlatot megtalálva nem mindig szükséges egy kisebb vagyont kiadni egy ütősebb modellre.

Például a kínai Realme kínálatában egyértelműen ajánlott szétnézni, ha megfizethető mobilt keres az ember, ráadásul most már egy egészen friss darab is rendelkezésre áll azok számára, akik ezt az árkategóriát részesítik előnyben.

Hirdetés

Megérkezett ugyanis Európába a Realme C31, amit Dark Green (zöld) és Light Silver (ezüst) színben találnak meg a vásárlók, a 3 GB RAM-mal és 32 GB tárhellyel rendelkező modell mellett van egy picit ütősebb variáns is, ami 4 GB RAM-ot és 64 gigabájtnyi háttértárat vonultat fel. A C31-et egy Unisoc T612 chip hajtja, az energiaellátásról pedig egy 5000 mAH-s aksi gondoskodik. 

Egy 6,5 hüvelykes kijelzőn élvezhetjük mindazt, amit elénk tár a készülék, viszont meg kell elégednünk a 720p-s felbontással, illetve a 60Hz-es képfrissítési aránnyal. Kamerák terén is szerény a C31, aminek a hátulján van egy 13 MP-s főszenzor, valamint egy 2 MP-s és egy 0,3 MP-s lencse. Az előlapi kamera is mindössze 5 megapixeles. A készüléken találunk még egy micro-USB 2.0 portot, egy ujjlenyomat-érzékelőt, illetve egy microSD kártyaolvasót, ráadásul két SIM is simán elfér benne.

Az Android 11-en alapuló Realme UI 2.0-t futtató C31 gyengébb változata 139,99 euróba (közel 53 ezer forint), a drágább pedig 159,99 euróba (nagyjából 60 ezer forint) kerül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.