Hirdetés

Pénteken érkezik meg Ausztriába az iPad



|

Még az is lehet, hogy hazánkban is hivatalosan forgalomba kerül a tablet.

Hirdetés

Az Apple tegnap bejelentette, hogy péntektől kezdve kilenc további országban lesz hivatalosan elérhető az iPad: Ausztriában, Belgiumban, Hong Kongban, Írországban, Luxemburgban, Mexikóban, Hollandiában, Új Zélandon és Szingapúrban.

 

Apple iPad
Apple iPad

 


A hazai érdeklődők számára nyilván az osztrák forgalmazás a legfontosabb, hiszen meglehetősen gyorsan és könnyedén át lehet utazni a szomszédos országba. Az ajánlott végfelhasználói árak vélhetően ezen államokban is megegyeznek az eddig javasoltakkal, a lenti táblázatban amerikai dollárban összeszedtük őket.

 

Apple iPad nemzetközi ajánlott árak (USD)
Apple iPad nemzetközi ajánlott árak (USD)

 


Az almás cég a rövid sajtóközlemény végén hírül adta, hogy az iPad még idén számos további országban is elérhetővé fog válni. Rendkívül érdekes egybeesés, hogy a Vodafone pont a napokban kezdte el a 3G-s modellbe való micro SIM-kártyák forgalmazását, nem sokkal a T-Mobile után - még az is lehet, hogy hazánkban is hivatalosan kapható lesz a táblagép.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.