Hirdetés

Samsung Ultra Edition - új pengesorozat



|

Hirdetés

Augusztus 29-én az Ultra Edition mobiltelefonok bemutatóján, amelyre a párizsi Louvre lenyűgöző környezetében került sor, három különálló és merész mobil dizájnt mutatott be a Samsung, amelyek számos lehetőséget kínálnak a dizájn, a színek és a legújabb multimédiás jellemzőket illetően. Az Ultra Edition mobil készülék kiemelkedik a többi mobilkészülék közül. A Samsung Ultra Edition készülékek egy olyan törekvés eredményei, amely célja a külső elemek (könnyen hordozható, ergonómikus stílus) és a belső tulajdonságok (felhasználói menü és belső erő) egyensúlyának megteremtése.
Az Ultra Edition generáció minden készüléke a karcsúság új, egyedi képviselője. Mindegyik készülék egy sajátos, formabontó dizájnt képvisel, és saját magában is külön kategóriát alkot. Samsung D900 - Ultra Edition 12.9 Az Ultra Edition 12.9 (D900) ideális választás azoknak, akik nem kötnek kompromisszumokat és a legújabb funkciók mellett a simulékony dizájnt is elvárják. A csupán 12,9 mm vastag, finom tervezésű készülék egy három megapixeles kamerával, a fényképek közelebbhozásához alkalmazható autofókusszal, valamint kiemelkedően fejlett, felhasználóbarát funkciókkal, mint például a “uGo", válik teljessé. Továbbá, 5 kifinomult szín opciója - a puha fekete, a vizes piros, a selymes kék, a csillogó ezüst és a szén szürke - segít a készülék használójának a személyreszabott beállítások színesítésében. Samsung X820 - Ultra Edition 6.9 Minden kétséget kizáróan az Ultra Edition (X820) karcsúságban generációjának vezető tagja a világ legvékonyabb profiljával, 6.9 mm-rel. Nyugodt, divatos és fegyelmezett, a mobilkészülék ultravékony arányai garantáltan mély benyomást keltenek és elbővölik a vásárlót. Az Ultra Edition 6.9 négy szín opciót kínál - a feketét, az óceán kéket, a rózsaszínt és a titánium ezüstöt.
Samsung D830 - Ultra Edition 9.9 Végül, a “trendhagyó" trió harmadik tagja az Ultra Edition 9.9 (D830), amelynek kagylóra elmékeztető formája 9.9 mm-es profilba belefér. Igazán túllép a határon, mivel ez a mobiltelefon a legvékonyabb olyan folder design, amely tartalmazza az összes olyan multimédia funkciót, mint a 2 megapixeles kamera, a Bloetooth technológia, a fájlnézegető, a TV kimenet és a bővíthető memória. 5 különböző szín opciót kínál a mobilkészülék - modern feketét, abszolút feketét, fehér ezüstöt, oceán kéket, rózsaszínt, valamint a speciálisan tervezett előlap mintákat.
Az Ultra Edition mobiltelefonokat úgy terveztük, hogy megtalálják az egyensúlyt a különlegesen vonzó tervezés és a belső intelligencia, a teljesítmény és az egyszerű használat között. A Samsung prémium kategógiájú Ultra Edition mobiljai új mércét állítanak, de ezzel együtt megőrzik a Samsung tervezés alapvető stílusát. Az Ultra Edition generáció bebizonyítja, hogy a hosszú élettartam együtt járhat a jó megjelenéssel, a karcsú készüléknek nem kell feltétlenül törékenynek lennie az új anyagok, mint a magnézium és az üveggyapottal töltött műanyag használatának köszönhetően. A Samsung Ultra Edition mobil készülékei jelenleg már egész Európában kaphatók, de a vállalat még több Ultra Edition készülék mihamarabbi bemutatását tervezi a piacon.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.