Hirdetés

Skype telefon a US Robotics-tól



|

Vezetékes és ingyenes Skype telefonálás egyetlen zsinór nélküli telefonnal.

Hirdetés

A USRobotics ma bejelentette legújabb Skype termékét, az USR9630 vezeték nélküli Skype telefon készletet. A készlet főeleme a bázis állomás, mely képes csatlakozni hagyományos telefonvonalhoz, valamint az ingyenes vagy nagyon olcsó hívásokat lehetővé tévő Skype hálózathoz. Utóbbi eléréséhez szükséges egy Internethez kapcsolódó, Skype szoftvert futtató számítógép USB portjához kötni a bázisállomást, csak így lehet hívásokat fogadni és a Skype rendszerében.

 

 

9630.jpg

 

 

A vezeték nélküli, akkumulátoros kézibeszélő is része a készletnek, melyből egyidejűleg három további példány is kapcsolódhat a bázisállomáshoz. (A kézibeszélő önmagában is megvásárolható, a USR9631 modellszámot viseli).

 

 

9631.jpg

 


A Skype közösség már 113 milliónál több felhasználót számlál világszerte. A készülék lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy ingyen hívjanak más Skype felhasználókat a Skype szoftver segítségével, és támogatja az alacsony költségű telefonálást a nem Skype felhasználókkal a népszerű SkypeIn és SkypeOut szolgáltatások segítségével.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.