Hirdetés

Sokan előrendelték az Amazon táblagépét



|

Állítólag 95 000 darabot előrendeltek az első napon az Amazon Kindle Fire-ből.

Hirdetés

Nem csoda, hogy ilyen sokan érdeklődnek a vállalat megoldása iránt, hisz a Fire nem több, mint 199 dolláros árcédulája csúnyán odacsapott a konkurens megoldások 5-600 dolláros tabletjeinek.

 

Sokaknak gyanus volt, hogy a komoly hardverrel rendelkező Fire mégis hogy lehet ilyen olcsó. Az iSuppli munkatársai nem is hagyták ennyiben a kérdést, és részleteire bontva levezették, hogy az alkatrészek mennyibe kerülhetnek. Az eredményük szerint minden egyes Kindle Fire legyártása 210 dollár, vagyis 10 dollárt bukik az Amazon egy eszközön. Ez persze érthető, hisz a cég politikája szerint az profit nagy része a tartalomfogyasztásból adódik, vagyik a vásárlók a letöltött könyvekkel, magazinokkal, és alkalmazásokkal bőven vissza fogják hozni ezt a nem túl elhanyagolható differenciát.

 

 

Hogy a 95 000 előrendelés jónak mondható-e, az relatív, hisz iPad-ből millió számra adnak el, viszont az androidos táblák értékesítései nem mennek zökkenőmentesen. Kíváncsian várjuk, mi lesz a Fire projektből, de azt már most elkönyvelhetjük, hogy sikeres az Amazon próbálkozása.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.