Hirdetés

Sony Ericsson W200 - olcsó zenetelefon



|

Olcsó zenei mobil, minden szükséges funkcióval.

Hirdetés

A W200 WalkmanŽ telefonnal akár 37, teljes hosszúságú zeneszámot* (azaz körülbelül négy albumot) tárolhat, ráadásul könnyen lecserélheti őket, ha változásra vágyik: mindössze számítógépéről át kell másolnia új kedvenceit a mellékelt Disc2Phone zenekezelő szoftver segítségével. A Sony Ericsson zenetelefon-családjának legújabb tagja a már megszokott két jellemző WalkmanŽ telefon színben lesz kapható: feketében és fehérben. A rendkívül kitartó készülékkel akár 18 órán át is élvezheti a zenehallgatást. Vagyis biztos lehet benne, hogy kedvenc felvételei mindenhová elkísérik. A zenelejátszást megkönnyítendő, a W200 Walkman billentyűvel rendelkezik, amellyel tulajdonosa egyenesen a WalkmanŽ lejátszó menüjéhez juthat. Ha szeretné megosztani zenéit barátaival, a 128 MB tárhelyű Memory Stick Micro� (M2�) segítségével ezt egy pillanat alatt megteheti. Ráadásul mindig lehetőség van nagyobb tárhelyű Memory Stick beszerzésére, ha ki szeretné bővíteni zenetárát; a már kapható 1 GB tárhelyű Sticken akár 255 teljes hosszúságú zeneszám tárolható. Aki szeretne értesülni a legfrissebb hírekről vagy kedvenc DJ-jét hallgatná szívesen, az előre beállíthatja 20 kedvenc állomását az FM-rádión. A színben hozzá illő HPM-64 sztereó headset az első olyan készülék, amely támogatja a Bass Reflex fukciót. Ez az újítás megőrzi a hang minőségét a mély hangok bekapcsolása esetén is. A rádiót használhatja ébresztőóraként is; ekkor a hang a beépített hangszóróból szól a sztereó fejhallgató helyett.
A W200 nemcsak zenelejátszó, hanem teljes funkciós "multimédia-telefon" is. VGA-fényképezőgépe 4x-es digitális zoommal és belső fotóalbummal rendelkezik, hogy megörökíthesse és tárolhassa a felejthetetlen pillanatokat, vagy megossza őket családjával és barátaival. Teljesen fel van szerelve videoüzenet-kezeléshez is, teljes körű HTML-webböngészővel rendelkezik, sőt olyan üzleti tevékenységet megkönnyítő eszközöket is biztosít, mint például a push e-mail funkció és a szinkronizálás a számítógéppel. A W200 készüléket a számos tartozék révén még jobban bevonhatja zenei életébe. Az MPS-60 hordozható hangszórót mindenhová magával viheti; bárhol és bármikor partit rendezhet, vagy zenét hallgathat munka közben az MDS-60 zenelejátszó-állvány használatával. A WalkmanŽ telefont az MDS-70 otthoni audiorendszerhez csatlakoztatva hifiminőségű hangot élvezhet otthonában. A W200 Walkman telefon 2007 második negyedévétől lesz kapható hazánkban.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.