Hirdetés

Szorult helyzet: közel egy évtized után került elő egy iPhone valakinek a WC-jéből



|

A mobil még 2012-ben tűnt el rejtélyes módon, és meglepően "jó" állapotban került elő.

Hirdetés

Hallhattunk már vicces történetek ilyen-olyan kütyükkel kapcsolatban, elég csak például arra az esetre gondolni, amikor egy iPhone jó sokáig pihent egy befagyott tóban, aztán valahogy mégis működőképes maradt. Nem olyan régen ismét történt egy hasonló eset, ám ezúttal ramatyabb állapotban került elő az Apple egyik készüléke, habár az is igaz, hogy jóval hosszabb időt töltött a "mélyben", mint lehűlt társa.

Az amerikai The Sun számolt be arról a vicces esetről, miszerint a Marylandban élő Becki Beckmann még 2012-ben, halloween estéjén rejtélyes körülmények között elvesztette mobilját. Akkor még ő sem igazán értette, hogyan is történt ez az egész, de végül új készüléket vett, és továbblépett.

Hirdetés

Majdnem tíz évvel később aztán Becki és férje furcsa hangra lettek figyelmesek, amikor lehúzták a WC-t otthon, és eleinte arra fogták a dolgot, hogy öreg a ház, vagy csak szimplán a felépítése rossz. A férfi viszont nem hagyta annyiban a dolgot, pumpát ragadott, nekiesett a WC-nek, amiből aztán meglepő módon előkerült Becki régi mobilja.

A közzétett képek alapján a körülményekhez képest nem volt borzalmas állapotban a mobil, ami látszólag egy iPhone 4S. Habár a hátlap részben levált, úgy tűnik, a képernyő többé-kevésbé megúszta a közel egy évtizedes kiruccanást a WC-be.

Az nem derült ki, hogy működőképes volt-e az okostelefon, de az állapotát elnézve talán nem is jó ötlet bekapcsolni. Ti jártatok már hasonlóan mobillal vagy esetleg más kütyüvel?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.