Hirdetés

Több mint 9 millió Huawei P9 talált gazdára



|

3 milliót ráadásul a legutóbbi két hónapban tudott eladni a Huawei.

Hirdetés

Bár a Huawei egyelőre nem tudott az androidos piac csúcsára kerülni, nem titkoltan ez a kínai gyártó célja a következő években. A folyamat egyik alapköve a Huawei P9 volt, amelyből mint kiderült, immáron több mint 9 millió talált gazdára. 

Hirdetés

A Huawei szeptemberben még a 6 milliós darabszámot ünnepelte, ami azt jelenti, hogy mindössze két hónap alatt újabb 3 millió fogyott az áprilisban piacra dobott okostelefonból. A cég kezelőfelületét sok kritika érte - főleg Európában -, azonban mint a Mate 9 fejlesztései mutatják, a jövőben ilyen téren is felzárkózik a vállalat. 

A 12 megapixeles dupla hátlapi kamera fejlesztését a Leica segítette, és bár a Galaxy S7 és S7 edge, a Nexus 6P és 5X, a Pixel és Pixel XL magasságába nem ért fel, mindenképp az élmezőnyben teljesít. A Kirin 955-ös lapkakészlet és a 3 GB RAM párosára ma sem lehet panasz. Mindezt 32 GB tárhely, egy 5,2 hüvelykes LCD kijelző és egy 3000 mAh-s akku egészítik ki, hátlapi ujjlenyomat-olvasóval. 

Az év első felében a Huawei 57,3 millió okostelefont adott el - ezzel a harmadik legnagyobb a világon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.