Hirdetés

Touch Commander



|

Az iPhone-tulajdonosok után már mindenkinek lehet olyan PDA-ja, amely nagyrészt ujjmozdulatokkal vezérelhető.

Hirdetés

touchcommander.jpg
Pofátlanul, de ügyesen nyúlták le a Touch Commander fejlesztői a HTC nagy sikerű Touch sorozatának TouchFLO kezelőfelületét. A szoftver bármilyen Windows Mobile 5 vagy 6 operációs rendszert futtató PDA-ra, illetve PDA-telefonra telepíthető.

 

A Touch Commander egyszerű, könnyen átlátható felülete meghatározott mozdulatokkal vezérelhető. A Today képernyő alján, egy felfelé irányuló mozdulattal hívható elő a kezelőfelület, amely tulajdonképpen egy jól testre szabható parancsikon-gyűjtemény. Az első oldalon hat ikon található, a legfontosabb alkalmazásokkal előre konfigurálva (E-Mail, Web, Üzenetek stb.). Balra haladva, vagyis a képernyő jobbra irányuló laza simogatásával egy 12 ikonos, szabadon konfigurálható oldalra jutunk, ahol csak a felső sor három hivatkozása van gyárilag beállítva. Ezek további hasonló oldalakra visznek, tehát itt összesen 42 program, dokumentum, kép stb. érhető el pár mozdulattal. Ha tovább lapozunk balra, akkor a multimédiás panel kerül előtérbe, kamerás készülékek esetében innen indítható a fényképező, a videokamera vagy a zenelejátszó. Vízszintes mozdulatokkal ez a három képernyő ismétli egymást, míg a Today ablakhoz egy lefelé mutató mozdulattal térhetünk vissza.

 

Adatok

  • ActiveSynckel vagy közvetlenül a PDA-ról telepíthető
  • Kompatibilis a Windows Mobile 5-tel és 6-tal
  • Könnyen megtanulható kezelés
  • Kis hozzáértéssel személyre szabható felület
  • Számos skin tölthető le hozzá
  • Forgalmazó: MobilityFlow
  • Ár: 19,95 USD (kb. 3 300 Ft)

 

Értékelés

Előny: gyors, kényelmes

Hátrány: nem találtunk

Teljesítmény: 91

Szolgáltatás: 95

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.