Hirdetés

Utazz az Oktoberfestre a Mio-val!



|

Hirdetés

Az egyhónapos, "Utazz a Mio-val!" elnevezésű kampányban minden Mio termék részt vesz. Lassan vége a nyárnak. Többségünk már túl van a szabadságon és talán azon az élményen is, hogy nem talált oda a szálláshelyhez vagy a nevezetességekhez. Mindez elkerülhető, ha van nálunk egy Mio navigációs készülék, hiszen az egészen a célig vezeti az utazót. A széles termékskálában mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet, legyen szó akár egy egyszerű navigátorról, vagy annak kéziszámítógéppel, sőt telefonnal bővített változatáról. A legújabb készülékek már előre telepített térképeket is tartalmaznak. Ezek segítségével külföldön is könnyedén megtalálhatunk éttermeket, szállodákat, benzinkutakat. A navigáción kívül számtalan szórakozási lehetőséget is kínálnak a Mio termékek: MP3 lejátszóval felszereltek, játékprogramokat tartalmaznak, képnézegető is megtalálható rajtuk, hogy csak párat említsünk. Ha most vásárol Mio készüléket, mindezt rögtön ki is próbálhatja, hiszen ha részt vesz nyereményjátékunkon, kiutazhat a müncheni sörfesztiválra. A Vista Utazási Iroda biztosítja a szállást reggelivel a háromcsillagos Hotel Econtelben, a Sixt autókölcsönző jóvoltából pedig egy felső kategóriás bérautó áll rendelkezésére az út során. Keresse az "Utazz a Mio-val!" matricás dobozokat és vegyen részt nyereményjátékunkon! Örülnénk, ha Önt is a nyertes csapatban köszönthetnénk!
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.