Hirdetés

Ütésálló tablettel keményít be a Panasonic



|

Az eső és a por sem jelent gondot a 10 hüvelykes, közel 3000 dolláros Toughpad FZ-G1-nek.

Hirdetés

A Microsoft saját tabletje, a Surface RT magnéziummal megerősített házának köszönhetőek a komolyabb ütéseknek is ellenáll. A Panasonic ezt most túllicitálta a CES-en, ugyanis a Toughpad FZ-G1-nek az sem árt, ha szándékosan földhöz vágják egy kupac sárba, esős időben.

A 10,1 hüvelykes ütés-, por- és vízálló tablet full HD-s, 1920 x 1080-as felbontást kínál. Belül egy 1,9 GHz-es Intel Core i5-3437U processzor, 4 GB RAM, egy 128 vagy 256 gigabájtos SSD rejőtzik, az extrákat pedig az USB 3.0, a HDMI, a Bluetooth 4.0, a Wi-Fi és a 3G jelentik.

Az akkumulátor illik a készülék tudásához, ugyanis egy feltöltéssel nyolc órát üzemidőt biztosít, ráadásul menet közben cserélhető. A következő hónapban piacra kerülő tablet ára 2899 dollár.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.