Hirdetés

Valódi iPod Touch rivális a Samsungtól



|

A jövő héten mutatják be élőben felsőkategóriás médialejátszót.

Hirdetés

Remek hírrel szolgálhatunk a közeljövőben komoly médialejátszó beszerzésén gondolkodóknak, ugyanis a Samsung bejelentette a Galaxy Player (YP-GB1) névre hallgató eszközét. Lényegében egy Galaxy S mobilról van szó, amelyből kivették a GSM/3G-modulokat, helyettük viszont került bele T-DMB tuner - bár ezt vélhetően ki fogják hagyni az európai verzióból.

 

Samsung Galaxy Player
Samsung Galaxy Player

 


Specifikációk: 800×480 képpontos, 4 col átlójú „Super Clear LCD" érintőképernyő, 3,2 megapixeles elsődleges kamera, VGA-felbontású előlapi szenzor, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, modelltől függően 8/16/32 GB belső háttértár, microSD-foglalat, Google Android 2.2 OS, TouchWiz-kezelőfelület.


Ugyan a Galaxy Playerbe nem került HDMI-kimenet, ám az 1 gigahertzes processzorának hála képes HD- videókat is lejátszani. Egyelőre nem tudni, hogy mikor és mennyiért kerülhet a boltok polcaira az eszköz, a nagyközönség élőben elsőként a jövő héten tekintheti majd meg a CES-en.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.