Hirdetés

Vegán bőr hátlappal érkezik a Realme új mobilja



|

A Realme GT Master Edition külsejének megalkotásában egy elismert japán tervező is közreműködött.

Hirdetés

Nem újkeletű dolog a gyártóknál, hogy egyes készülékeik többféle változatban is megjelennek, így előfordulhat, hogy ugyanazt a mobilt két külön néven találjuk meg például Kínában és a világ más országaiban. A nemrég debütált Realme GT-ből is érkezik a jövőben egy új variáns, ami kívülről mindenképp más látványt nyújt majd, de előfordulhat, hogy valójában egy teljesen új flagship készülékről van szó, ami teljesítményében is eltér.

Hirdetés

A Realme GT Master Edition 3D-s, szürke hátlappal érkezik, ami vegán bőrből készült, és a megalkotásában egy japán tervező, Naoto Fukusawa is segített, így még az aláírása is rákerült a nem mindennapi alkotásra. A hivatalos kommunikáció szerint a hátlap egy bőröndhöz hasonlít, és az a célja, hogy utazással kapcsolatos emlékeket idézzen elő.

Az sem kizárt, hogy a Realme GT Master Edition nem csak kívülről, hanem belülről is eltérő lesz majd. Korábbi pletykák szerint az új készülékbe egy Snapdragon 778G-s chipset kerül, kapunk még egy 4300 mAh-s aksit is, illetve elérhető lesz a 65W-s gyorstöltés. Emellett 120Hz-es AMOLED kijelzőre és három kamerára is számíthatunk. Szóba került még egy Realme GT Explorer Master Edition nevű készülék is, ami pedig lehet, hogy még ütősebb specifikációkkal érkezik.

Az új készüléket (vagy készülékeket) a tervek szerint július 21-én leplezik le Kínában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.