Hirdetés

Vége a lapos kijelzős Galaxy S mobiloknak?



|

A következő generációtól talán csak Edge kijelzőt használ majd a Samsung.

Hirdetés

A hajlított mobilkijelzők hasznosságáról ugyan megoszlanak a vélemények, ám a Samsung tapasztalatai szerint az Edge utótagot kapott Galaxy S csúcsmobilok nagyobb népszerűségnek örvendenek a normál kijelzős modelleknél. Olyannyira, hogy a nem hajlított kijelzős modellek akár teljesen el is tűnhetnek a termékcsalád repertoárjából.


Hirdetés


"A Samsung mérlegelte annak lehetőségét, hogy az edge kijelzőt a Galaxy S család identitásának meghatározó elemévé tegye, már amennyiben a segítségével egyedi felhasználói élményt és funkcionalitásokat képes nyújtani a fogyasztók számára" - nyilatkozta a The Korea Heraldnak Dong-jin Koh, a Samsung mobilos divíziójának vezetője.



Ugyan a hajlított kijelzős Samsung Galaxy S edge modellek drágábbak a lapos kijelzővel szerelt variánsoknál, azonban a potenciális vásárlói kör számára ez feltehetően nem döntő faktor, azaz nem jár óriási rizikóval a normál kijelzős modellek elkaszálása.


(Forrás: GSMArena)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.