Hirdetés

Végre fájlkezelőt kap a Windows Phone



|

Május végén válhat elérhetővé az alkalmazás.

Hirdetés

Joe Belfiore, a Microsoft mobilos operációs rendszerének fejlesztéséért felelős munkatársa tegnap egy reddites kérdezz-felelek során elárulta, hogy várhatóan május vége felé végre elérhetővé válhat a Windows Phone saját fájlkezelő alkalmazása, így ezen típusú szoftverért a jövőben nem kell majd túrni az operációs rendszer programboltját.
 

Hirdetés


A fájlkezelő a Windows Phone már a kezdetek óta legtöbbször kért fejlesztése, tulajdonképpen érhetetlen, hogy miért kellett ilyen sokáig – körülbelül három és fél évet – várni a megérkezésére. Majdnem előbb került az Apple Sirijére potenciális veszélyes hangasszisztens a platformba, mint ez a teljesen alapvető funkcionalitást nyújtó program.


(Forrás: WinBeta)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.