Hirdetés

Végre: frissítés jelző az Ovi Store-ban



|

A Nokiánál sort kerítettek az alapvető funkció implementálására.

Hirdetés

Múlt év végén a finn vállalat többször is hírt adott az Ovi Store egyre erőteljesebb térhódításáról, a novemberi legutolsó adatok szerint akkor már napi 200 ezer új felhasználó regisztrált a rendszerbe, a 24 óra alatt átlagosan letöltött szoftverek száma pedig elérte a 2,3 milliót.

 

 


A programboltban a Nokia szinte összes platformjára található letölthető tartalom, bár a lehetőség nyilván a Symbian(^3), és S60 operációs rendszerrel rendelkező mobilok tulajai számára lehet különösen vonzó. Ezekhez már nagyon régóta elérhető a különálló Ovi Store kliens, ám a programból eddig hiányzott egy alapvető funkció, méghozzá a szoftverfrissítések megjelenítése.


A Nokia beszámolója szerint az ezzel a szolgáltatással is ellátott új Ovi Store alkalmazás a héten fog elérhetővé válni a Symbian^3-as telefonokra, és rövid időn belül az S60 3rd és 5th Editionös eszközökre is meg fog érkezni. Friss funkció még a top ingyenes, és legjobban fogyó programok listájának megjelenítése, amely generálásakor a rendszer figyelembe veszi a telefon típusát, és lokalizációját is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.