Hirdetés

Vezeték nélküli fülhallgatóval készül az Apple



|

A csúcskategóriás fülhallgató azért érkezik, mert az új iPhone-okon nem lesz jackcsatlakozó.

Hirdetés

Hónapok óta halljuk, hogy az új iPhone-okon nem lesz jackcsatlakozó, és a mai napon végre az Apple hivatalos választ is ad a bemutató során. 

Hirdetés

Állítólag az új almás okostelefonokat vezeték nélküli fülhallgató is kíséri majd. A szó-beszéd egy csúcskategóriás, vezeték nélküli fülhallgatót említ, amelynek a neve AirPods lehet. 

Ez egy egyedi, Bluetooth-hoz hasonló vezeték nélküli technológiát használhat, legalábbis az AppleInsider forrásai szerint. 

Úgy hírlik, hogy az Apple nagy eseményén versenyképes árazással ellátott, Beats márkájú fejhallgatókra is lehet számítani. 

Korábbi jelentések szerint az új iPhone-ok dobozában Lightning csatlakozóval ellátott fülhallgatók lesznek, amelyekhez egy adaptert mellékel az Apple. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.