Hirdetés

Videó: így készült a Nokia Lumia 800



|

A gyártó egy rövid dokumentumfilmen népszerűsíti a terméket.

Hirdetés

Nagyjából két héttel ezelőtt végre bemutatkoztak a Nokia első Windows Phone operációs rendszert futtató okostelefonjai, bár a „végre" kifejezés momentán kissé csalóka, hiszen a gyártó munkatársainak csupán fél évük volt elkészülni a hardverekkel, és az akkor még fejlesztés alatt álló Mango testre szabásával.


A fenti nyolcperces videón a Nokia kollégái röviden elmesélik a Lumia 800 mögött álló „felhasználói élmény" kidolgozásának történetét: ugyan a mozgókép hangulatát tekintve erősen hasonlít az Apple által készített egyes promóciós anyagokra, ám mindig érdekes látni a termékek mögött megbújó arcokat.


Sajnos a Nokia Lumia készülékei Magyarországon csak valamikor a jövő év elején kerülnek majd piacra, a gyártó hazai weboldalán a legutóbbi körben bejelentett mobilok közül csupán a jelenleg még bevezetés alatt álló Asha 300 került listázásra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.