Hirdetés

Visszavonul a djuice a Telenor mögé



|

Mostanáig működhetett a fiatalokat megcélzó almárka különálló szervezeti egységként.

Hirdetés

A ma kiadott sajtóközlemény első bekezdése kizárólag pozitívumokkal kezdi a tény közlését: a djuice egy év alatt meghétszerezte népszerűségét, bővült a készülékkínálat, vagyis jelentős sikereket ért el, és a jövőre vonatkozóan is ambiciózus tervekkel rendelkeznek. Az utóbbi terveket azonban a Telenor úgy látja megvalósíthatónak, ha kereskedelmi divíziójába integrálja a djuice márkát, amivel a tervek szerint nőni fog a hatékonyság.

 

Pontosan egy évvel ezelőtt mindennek az ellenkezője történt, amikor is a 26 év alatti korosztályt addig is célzó márka szinte teljesen függetlenedett az anyacégtől, saját bolthálózata nyílt és Bíró Balázs személyében egy, a nagyközönség számára is „fogyasztható" vezetőt találtak a márka élére. A djuice mindezeknek megfelelően aktív kampánnyal kezdte meg (tulajdonképpen folytatta) működését, több figyelemfelkeltő, provokatív reklámfilm jelent meg, ami mind a márkára és a fiatalokra kívánta felhívni a figyelmet. A tervek szerint három év alatt meg szerették volna háromszorozni a djuice előfizetők számát, ami az idő múlásával egyre kevésbé volt reális és tartható célkitűzés.

 

A djuice egyébként rengeteg programot, vitaestet, különleges akciókat szerevezett a célközönségnek. A vásárlókkal való kapcsolattartást teljesen új alapokra helyezte, a márkaboltokat többnek szánták egyszerű értékesítési helyeknél, hiszen ezek kávézóként, találkozási pontként, adott esetben koncertek helyszíneként is működtek.

 

Természetesen nincs szó a djuice háttérbe szorulásáról, esetleg megszüntetéséről, mindössze annyi történt, hogy a Telenor nem látta sikeresnek a különválást, vélhetőleg több hátrány, mint előny származott az átalakításból, amit a hivatalos közleményben így foglal össze Christopher Laska a Telenor Magyarország Zrt. vezérigazgatója: „A djuice-t továbbra is stratégiailag fontos márkának tekintjük, mely meghatározó szerepet játszik a Telenor életében. A most bejelentett változásoknak köszönhetően, javítani tudjuk a vállalat költséghatékonyságát, és jobban kiaknázhatjuk a márkáink közötti szinergiákat."

 

A döntés eredményeképp valószínűleg személyi változások is történnek majd, amelyek közül egyelőre csak az nyilvános, hogy Bíró Balázs pozíciója megszűnt, így ő távozik a vállalattól.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.