Hirdetés

Vodafone: 24 országban lesz Nexus S (frissítve!)



|

Egyelőre nem tudni, hogy hazánkba megérkezik-e a készülék.

Hirdetés

Közismert tény, hogy a Nexus One a maga idejében egy remek telefon volt, ám sajnos üzletileg sikertelennek bizonyult, köszönhetően a Google közvetlen értékesítési módszerének. Bár a keresőcég nyilván nem telefoneladásokból kíván megélni, de a korábbi hibát ettől függetlenül nem követik el újból, inkább megpróbálják a nagyobb szolgáltatókat rávenni a Nexus S forgalmazására.

 

Google Nexus S
Google Nexus S

 


Az operátorok nem zárkóznak el az üzlettől, hiszen sok érv szól mellette: a készülék egész egyszerűen eladható, ráadásul rendszeresen érkeznek hozzá frissítések, amelyek sokat emelnek az értékén.


Örömteli hír, hogy a Vodafone immáron hivatalosan is bejelentette a Google Nexus S érkezését a kínálatába, összesen 24 országban kerülhet heteken belül az üzleteik polcaira a készülék. Sajnos pontos listát nem kaptunk, ám Németországban, Ausztráliában, és az Egyesült Királyságban mindenképp elérhető lesz a mobil.


A Google Nexus S hazai debütálása egyelőre kérdéses, a témát firtató megkeresésünkre a hazai illetékesek még nem reagáltak, természetesen válasz esetén frissítjük a hírt.


Frissítés: A Vodafone magyar kirendeltsége megerősítette a készülék érkezését, a tájékoztatás szerint március folyamán válik majd elérhetővé hazánkban, konstrukciókról és árakról egyelőre nem esett szó.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.