Hirdetés

Vodafone: Android 2.2-t a HTC Magic-re



|

A cég brit kirendeltségénél úgy gondolják, hogy van keresnivalója az új rendszernek a régi hardveren.

Hirdetés

A tajvani gyártó még 2009 februárjában mutatta be a Magic névre keresztelt okostelefonját, amely nem sokkal később hazánkba is megérkezett. Hivatalosan a Vodafone forgalmazta egy darabig, de természetesen számos szaküzletben is feltűnt - jelenleg olyan 90 ezer forintért lehet hozzájutni.

 

HTC Magic

 


Mikor elsőként kaphatóvá vált, akkor még az eredeti Google Android 1.5 operációs rendszer futott rajta, amelyre később megérkezett a Sense kezelőfelület is. Augusztus végén beszámoltunk róla, hogy nem hivatalosan elérhetővé vált rá az Android 2.2, hiszen a CyanogenMOD 6.0-ás verzióját sikerült kompatibilissé tenni a hardverrel.


Mindent figyelembe véve valószínűleg senki sem számított arra, hogy egy ilyen idős készülékre nagyobb frissítés érkezik, ám megtörtént a csoda: a brit Vodafone megegyezett a HTC-vel, így a napokban a szolgáltató ügyfelei megkapják rá az Android 2.2-t.


Néhány apróságot letiltottak a tajvani szakemberek, például nem működnek majd az élő háttérképek, nincs Flash, továbbá a Wi-Fi hotspot funkcióról is le kell mondani - ám még így is megéri frissíteni. Nem tudni, hogy a hazai készülékekre megérkezik-e a javítás, ám legrosszabb esetben még mindig ott van már említett CyanogenMOD.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.