Hirdetés

Windows Phone-ra is jön az Instagram



|

A Nokia szerint már nem kell sokat várni a hivatalos kliensre.

Hirdetés

A Nokia már márciusban igyekezett egy saját app segítségével felkelteni az Instagram figyelmét arra, hogy egyre nagyobb az érdeklődés a platform iránt. A szolgáltatás kedvelőinek Windows Phone alatt azóta is nem hivatalos megoldásokkal kellett pótolniuk az appot. 

Hirdetés

Konkrét dátum ugyan továbbra sincsen, de a Nokia egyik igazgatója elárulta, hogy hamarosan itt lesz Windows Phone-ra is a hivatalos Instagram app. Ezt egy thaiföldi útja során árulta el, ahol arról beszélt, hogy a Nokia miként próbál meg a lehető legtöbb területen felhasználókat elcsábítani a Samsungtól. 

Chris Weber ezzel egyszerre erősítette meg, hogy végre jön a hivatalos Instagram kliens, de dátumot sajnos nem említett. A Nokia mindenesetre mindent megtesz a Windows Phone sikeréért, így az év végéig számos új terméket várhatunk a finnektől. 

Frissítés: a Nokia hivatalos tájékoztatása szerint valóban lesz Instagram Windows Phone-ra is, de sajnos egyelőre várni kell még rá. A megjelenés időpontja az Instagram kezében van. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.