Hirdetés

Félelem és reszketés a hangszóróból



|

Ijesztgetés, riogatás, faviccek, kísérteties hangok. Kell ennél több Halloween alkalmából?

Hirdetés

Természetesen kellene még örök élet, soha ki nem fogyó söröskorsó, terülj-terülj asztalkám, világbéke, 45.000 tonna eruptív kőzúzalék, melyek közül az Amazon intelligens asszisztense egyiket sem tudja nyújtani, de azért így is szórakoztató. 

Hirdetés

Szűk két hete írtunk arról, hogy a Halloween közeledtével a Google begyújtotta a rakétákat, és asszisztensén keresztül is igyekszik segíteni a ráhangolódást az ünnepre, amit természetesen riválisa, az Amazon Alexája sem kíván szó nélkül hagyni. Egyrészt képes vicceket mondani, igaz, ezek némelyike alig haladja meg egy szilveszteri Sas-kabaré szintjét, de már önmagában a kezdeményezést is illik értékelni. Így például ha ezt kérjük tőle, akkor olyanokat képes mondani, mint: "Fekete, fehér, és teljesen halott, mi az?! Egy zombi szmokingban. Amennyiben kinevetgéltük magunkat, abban is segít, hogy Halloween-tematikájú zenei lejátszási listákat állítsunk össze a Spotify-ról, és ha ez sem segít, rémisztgetős hangokat nyom folyamatosan a hangszórón keresztül, hogy még rettegősebb legyen odahaza a hangulat. 

Aki inkább a mesékre bukik, és történetesen gyerekek is laknak vele együtt, annak csak annyit kell mondania, hogy "Alexa, mondj egy kísértet-mesét!", és máris felhangzik egy olyan történet, ami kapcsolódik az ünnep hangulatához, de mégsem leszakadt végtagokról, és a világot elárasztó élőholtakról szól annak érdekében, hogy gyerekek is könnyen végig tudják hallgatni. Azok számára pedig, akik nehezen találják meg az ideális jelmezt, szintén segítséget tud nyújtani az Amazon intelligens asszisztense úgy, hogy eldöntendő kérdéseket tesz fel, és válaszaink alapján igyekszik kiválasztani azt a maskarát, ami szerinte leginkább megfelelő lehet számunkra. Boldog rettegést mindenkinek! 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.