Hirdetés

Így garantáltan mindig világosban fogsz ébredni



|

Természetesen nem arról van szó, hogy aludj mindig délelőtt 10-ig, inkább arról, hogy amikor éjszaka felkelsz, ne menj neki a szekrénynek és ne lépj rá a macskára.

Hirdetés

A legtöbb háztartásban az ágy mellett akad valamilyen fényforrás, hogy ne tök sötétben kelljen botorkálni egy korai kelésnél a villanykapcsolóig, de ha mégis így kellene tenni, akkor jó tudni, hogy a Google Assistant megtanult egy új trükköt, amivel ébredést követően azonnal világos lehet a helyiségben. 

Hirdetés

Az androidos telefonokon elérhető frissítés segítségével akár olyan rutint is létrehozhatunk, melynél a telefon ébresztésekor felkapcsolódik a villany, letöltődnek az aktuális időjárási adatok és hírek, illetve a konyhában nekilát dolgozni a kávéfőző. Mindez úgy érhető el, hogy a menüben az ébresztés mellett megjelenik egy új funkció, ami a Google Assistant Routine névre hallgat, és segítségével beállítható, hogy mi történjen a riasztást követően. Már amennyiben rendelkezünk a szükséges hardverekkel, mert érthető módon a digitális asszisztens nem sokat tud kezdeni egy 150 forintos halogén izzóval és a kotyogós kávéfőzővel. 

Akinek viszont van odahaza valamilyen intelligens hangszórója, megadhatja, hogy az ébresztést követően szóljon a kedvenc reggeli rádiós műsora, legyen kicsit melegebb a lakásban, de mindez csak akkor lehetséges, ha az eszközök mellett a telefonunkon ott van a Clock app és a Google Search legfrissebb verziója, valamint rendelkezünk egy Google Assistant felhasználói profillal. Akinél akad otthon egy Pixel 3 is, az szintén kap egy új funkciót, ami a Do Not Disturb (kb. ne zavarjanak) nevet kapta, és arra jó, hogy garantáltan nem fognak zaklatni minket bejövő hívások, értesítések, és egyéb riasztások. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.