Hirdetés

20 000 forintodba kerül, ha gyorsan töltenéd az új iPhone-od



|

Még az 577 990 forintos iPhone XS Maxhez sem ad gyorstöltőt az Apple. Az adapter ára plusz 20 000 forint.

Hirdetés

Az Apple új iPhone XS, iPhone XS Max és iPhone XR készülékei mind képesek a gyorstöltésre. Sajnos azonban a horribilis vételáraik (299 990, 399 990 és 439 990 forint a három alapmodell) ellenére egyikhez sem jár gyárilag gyorstöltő. A dobozban normál töltő lapul, amivel több mint két óra lesz feltölteni a nagyobb akkumulátorokat. 

Hirdetés

Az Apple-nek persze van megoldása erre a problémára. Külön megvásárolható például a 30 wattos, USB-C-s Apple töltőadapter, ami az új iPhone-okat 30 perc alatt nagyjából 50 százalékra tudja feltankolni. Az adapter vételára 19 990 forint, de kábel sajnos nem jár hozzá. 

Aki külön kábelt szeretne, annak további 6990 forintot kell fizetnie az 1 méteres USB C - Lightning kábelért. Ha valakinek esetleg van más gyártótól származó USB-PD minősítésű gyorstöltője, akkor annak csak a kábelt kell külön megvásárolnia. 

Az Apple az új iPhone-ok oldalának alján, apró betűvel hívja fel rá a figyelmet, hogy a gyári töltővel nem lehet gyorstölteni az iPhone XS, iPhone XS Max és iPhone XR modelleket. Ez elég kellemetlen dolog, főleg, hogy még az 577 990 forintos csúcsmodellhez sem jár gyorstöltő. Ahogyan jackcsatlakozós adapter sem.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.