Hirdetés

37 másodperc alatt elfogyott az összes Xiaomi Mi 8



|

Kínában már most hatalmas siker a Xiaomi új zászlóshajója, és valószínűleg Európában is az lesz.

Hirdetés

A Xiaomi Mi 8-as zászlóshajója a múlt héten mutatkozott be, és Kínában már meg is ejtették az első villámvásárt. Nem túl meglepő módon a Xiaomi Mi 8 döbbenetesen népszerű, kevesebb mint egy perc alatt mindet elkapkodták. 

Hirdetés

Ami azt illeti, a Mi 8 készletei mindössze 37 másodperc alatt elfogytak. Ebben nagy szerepe van a készülék árazásának is. Az alapmodell már 420 dollárnak megfelelő összegért vihető, ezért pedig döbbenetesen jó ajánlat, ráadásul az iPhone X talán legjobb androidos alternatívája sokak szerint. A 6,2 hüvelykes kijelző alatt persze azért van egy vékony keret. 

A Snapdragon 845-ös csúcslapka és a 6 GB RAM mellé 64, 128 vagy 256 GB tárhely jár, dupla 12 megapixeles kamerával és mesterséges intelligenciával. Az előlapi szenzor 20 megapixeles, és a 3D-s arcfelismerés is támogatott, az androidos világban először. A további részletek a korábbi összefoglalónkban találhatóak. 

Kínában június 12-én ismét elérhetővé válik a Xiaomi Mi 8, de hamarosan befut Európába is, a Xiaomi hivatalosan forgalmazza majd itt a készüléket. Többek között Egyiptomba, Franciaországba, Indiába, Olaszországba, Oroszországba, Spanyolországba és Vietnamba is jön a Xiaomi Mi 8. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.