Hirdetés

6 kamerával és keret nélküli kijelzővel támad a Honor Magic 2



|

Látványos és bivalyerős készülékként mutatkozott be a szétcsúsztatható kialakítású Honor Magic 2 okostelefon.

Hirdetés

A Huawei volt az első gyártó, amely tripla hátlapi kamerás okostelefont mutatott be. A kínai cég szereti az effajta rekordokat és látványos számokat, ezért most szintén az első, amely tripla előlapi kamerával újít. Bemutatkozott a Honor Magic 2, amelyre összesen hat kamera került. Elöl és hátul is három-három van. 

Hirdetés

Az előlapi kamerarendszer azonban csak akkor bújik elő, ha szétcsúsztatjuk (kézzel) az eszközt. A Honor Magic 2 nem egy szokványos okostelefon, a keret nélküli kijelző érdekében a kamerákat elrejtette. 

A Honor Magic 2 egyébként tekintetben sem szégyenkezhet. 6,39 hüvelykes, 2340 x 1080-as AMOLED-kijelzőt kapott, ami alatt Kirin 980-as csúcslapka, 6/8 GB RAM és 128/256/512 GB tárhely található. A 3400 mAh-s akku támogatja a 40 wattos gyorstöltést, és itt is van képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasó. 

A hátlapi kamerarendszer egy 16 megapixeles RGB, egy 16 megapixeles ultraszéles és egy 24 megapixeles monokróm szenzort kínál. Telefotós lencse nincs. Az előlapra a 16 megapixeles RGB szenzor mellé két darab 2 megapixeles mélységérzékelős kamerát tettek. Itt lapul az IR-szkenner is, ami a 3D-s arcfelismerést teszi lehetővé. 

Kínából már előrendelhető a Honor Magic 2, a vételára 545 dollártól 700-ig emelkedhet, konfigurációtól függően (az 512 GB tárhellyel szerelt modellnek viszont még nincs ára). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.