Hirdetés

A Google és a Samsung is akarja a Nokia egy részét



|

Állítólag a digitális egészséggel foglalkozó üzletágért licitál a két óriás.

Hirdetés

Amikor a Nokia felvásárolta a Withings nevű vállalatot, akkor úgy tűnt, hogy új korszak kezdődik a Nokia Technologies életében. A Withings ugyanis egészséggel kapcsolatos okoseszközökkel foglalkozott, mint aktivitás- és alváskövető rendszerek, vérnyomásmérők, stb...

Hirdetés

Két év elteltével azonban a Nokia Health divízió úgy tűnik, hogy eladó. A francia LeMond szerint számos cég licitált az üzletágért, többek között a Google és a Samsung is, de akadnak francia és európai cégek is a lehetséges vevők között.

A Nokia 2016-ban 192 millió dollárt adott a cégért, azt viszont nem tudni, hogy mennyiért adná tovább. A LeMonde értesülései szerint végül egy francia vállalat lehet a befutó a vevők között - annak ellenére, hogy a Google-t és a Samsungot is érdekli az üzlet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.