Hirdetés

A hajtogatható telefonok sosem lesznek sikeresek? A Samsung nem így látja



|

A vállalat jelentősen több hajtogatható készüléket adott el 2021-ben, mint egy évvel azelőtt, és a vezetők további növekedésre is számítanak.

Hirdetés

A Samsung a világ egyik vezető okostelefon gyártó vállalataként egy különleges szegmensben, vagyis az összehajtható készükékek piacán kiemelkedő évet zárt 2021-ben. A cég legutóbbi Newsroom bejegyzése alapján ugyanis a Flip és a Fold modellek nagyon népszerűek voltak tavaly, és több mint háromszor annyi egységet értékesített a vállalat, mint 2020-ban.

A világszerte közel 10 millió eladott összehajtható telefon iránt nemcsak növekednek a vásárlói igények, hanem a vállalat szakértői szerint ezek a modellek kiemelkedően befolyásolták az embereket, hogy más márka helyett a Samsung telefonjait vegyék meg.

Hirdetés

A Samsung Mobile Experience Business vezetője, Dr. TM Roh beszámolója szerint a gyors ütemű növekedés az összehajtható mobilok iránt folytatódni fog, amit nyilvánvalóan támogat majd a legújabb Galaxy Z Fold és Flip modell is, amelyeket várhatóan a következő Unpacked eseményen mutatnak majd be.

Roh beszámolója alapján egyébként a Flip 3 piaci hatása az igazán kiemelkedő, amely telefon a Samsung adatai szerint több vásárlót motivált a márkaváltásra, mint a gyártó csúcskészülékei.

Ugyan nemrégiben kiszivárogtak bizonyos specifikációk a Fold és a Flip széria következő darabjairól, de már nem sokat kell várnunk arra, hogy a Samsung hivatalosan leplezze le a modelleket. Az augusztus 10-én megrendezésre kerülő Unpacked rendezvényen a Fold4 és a Flip4 modellek mellett a Samsung várhatóan még az új Galaxy Watch okosórákat is be fogja mutatni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.