Hirdetés

A Huawei ügyvezetője szerint az iPhone 12 a legjobb 5G-s telefon



|

Persze közvetetten azért mégis inkább a Huaweit dicsérte.

Hirdetés

Bár néhány évig még csak korlátozottan élvezhetjük a technológia előnyeit, az 5G-támogatás egyre több készüléknél él: az iPhone 12-es szériával például már teljes egészében kihasználhatjuk a villámgyors mobilnetet, már ahol elérhető. 

A Huawei egyike azon nagyvállalatoknak, amely sokat tesz az 5G mihamarabbi elterjedése érdekében, számos országban segít a hálózatok kiépítésében. Ren Zhengfei ügyvezető némileg meglepő módon nem a cég saját, egyébként 5G-t is támogató készülékeit emelte ki egy interjúban, hanem az iPhone 12-t.

Hirdetés

Elmondta, hogy az Apple okostelefonjával sikerült 1,82 Gbps-os letöltési sebességet elérni, ezért szerinte ez a világ legjobbja. 

"A high-end felhasználók Európában imádják az Apple-t. Mivel a Huawei-nek már nincs prémium készüléke, az Apple telefonjai segítségével tudtuk bebizonyítani, hogy a Huawei 5G-technológiája a legjobb. Úgy gondoljuk, ezzel az ágazattal ellensúlyozhatjuk az okostelefonjainkból származó bevételek csökkenését idén."

Bár a Huawei 136,7 milliárd dolláros bevétellel zárta az évet, telefonjai egyre kevésbé népszerűek, és szólnak arról pletykák, hogy mind a Mate, mind a P-sorozat máshoz kerülhet át. Sajnos az Egyesült Államok szankciói igencsak negatívan érintették a céget, de ha más nem, a kínai piac még reményt adhat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.